Insättningsbonus - spelbolagens bästa bonusar

Facebook Gilla oss för bästa insättningsbonus på casino

Det finns många olika typer av erbjudanden att utnyttja när det handlar om spel om pengar på nätet. Särskilt gäller det kanske spel på sport. Riskfria spel, gratis bonusar och återbetalningar som tillfälligt höjs till 100% är bara några av de vanligaste erbjudandena. Erbjudanden om insättningsbonusar är dock absolut vanligast. I den här artikeln är det precis på insättningsbonusar vi fokuserar och kommer gå igenom, med en rejäl insättningsbonus kan du få ut mycket mer spel och valuta på ditt insatta kapital så se till att du väljer spelbolaget som erbjuder den bästa insättningsbonusen. Villkor och erbjudanden för spelbonusar kan skilja rejält.

mer spel för dina pengar med bra bonusMed en insättningsbonus skjuter spelbolaget till en viss summa till din egen insättning. Hur stor summan blir avgörs av flera faktorer, bland annat hur mycket du själv sätter in. Det går helt klart att säga att majoriteten av alla spelbolag erbjuder just insättningsbonusar som sitt främsta marknadsföringsknep, och det kan du dra nytta av!

Fundera lite extra innan du väljer spelbolag

Du ska aldrig skapa ett spelkonto hos ett spelbolag utan att först noggrant undersöka support, spelutbud och odds. Dessutom ska du noggrant undersöka villkoren för spelbolagets insättningsbonus. Alla insättningsbonusar är inte likadana och alla är inte så fördelaktiga som de kan verka vid en första anblick.

För att hitta de absolut bästa erbjudandena är det fem saker du ska undersöka lite extra. Det handlar om:

  • Bonusen i procent
  • Maxtaket för bonusen
  • Möjligheten till extra bonus genom vissa insättningsalternativ
  • Omsättningskraven
  • Giltighetstiden

För de första två faktorerna (procent och maxtak) är det givetvis en fördel om de båda är så höga som möjligt. En insättningsbonus på 200 procent upp till 5000 kr är självklart bättre än en insättningsbonus på 100 procent upp till 1000 kr. Du vill ju ha så mycket gratispengar som möjligt! Vad gäller den tredje faktorn är det så att vissa spelbolag premierar insättningar från nätplånböcker (till exempel Skrill och Neteller). Om du gör din insättning med någon av dessa nätplånböcker kan du ibland få några procent extra i bonus.

Det är dock inte nog med de tre första faktorerna. Omsättningskraven bör också vara fullt genomförbara. Omsättningskravet ska helt enkelt vara så litet som möjligt. Dessutom gäller det att du har koll på när bonusens giltighet går ut. Du måste uppfylla omsättningskravet före detta datum. Om inte så försvinner dina bonuspengar.