Bästa bonus till Champions League finalen

Idag är det dags för årets största klubbmatch i Europa då finalisterna Juventus FC och Real Madrid gör upp om ligatiteln i Champions Leauge finalen.

Matchen spelas i Walesiska Cardiff och avspark är planerad till kl20.45, tv-sändningarna börjar kl19.30 på TV3 eller Viasat.

Hur uppställningen för Real Madrid kommer se ut beror på om Zidane väljer att plocka in den forna Málagaspelaren Isco "Magia" eller låta Walesaren Christian Bale. Blir det Bale från start är den troliga uppställningen 4-3-3 med Cristiano Ronaldo och Bale på varsin sida om Karim Benzema i anfallet för Los Blancos.

Real Madrid har en lång segersvit med 17 segrar i de 21 senaste matcherna. Å andra sidan möter de ett defensivt Juventus FC som hittills är obesegrade i Champions League som endast släppt in 3 mål i de 12 senaste matcherna.

Ska det bli Juventus med "världens äldste fotbollsspelare" Gianluigi Buffon som får ta hem titeln och kröna sin karriär eller blir det Zinedine Zidanes Real Madrid som kommer förvara bucklan i CL-finalen?

Skaffa konto på Leo Vegas Sport med 100% välkomstbonus >>

För att få ut mer bang for your bucks ska du spela med bäst bonus på Juventus FC vs Real Madrid i CL-finalen rekommenderar vi LeoVegas Sport där du får 100% upp till 1000kr i välkomstbonus.

Skaffa konto på Leo Vegas Sport med 100% välkomstbonus >>

3 Jun 2017